5/5/08

Prova pilot...


El passat dimecres varem rebre un grup de l'Associació Catalana per a la Integració dels Cecs (ACIC) per avaluar el nou recorregut accessible que em plantejat i que tots coneixeu. Abans de la visita varem elaborar una fitxa d'observació amb tot allò que voliem validar de la nostra proposta i varem recollir els comentaris, els suggeriments i les idees que van compartir amb nosaltres. La conclusió de l'experiència és que realment quan es planteja una activitat per a un públic específic s'ha d'avaluar perquè són ells els que realment seran usuaris d'aquells recursos, i són ells qui en realitat poden fer que les nostres propostes millorin. Va ser una tarda-nit clau, i ara sí, definitivament, validem el nou recorregut amb idees noves a incloure.

6 comentaris:

Marisol Barrientos ha dit...

Hola Carme!
Ens podries fer una pinzellada de quins comentaris us van fer i quines coses haureu de millorar?
Així podem saber, en cas de voler implantar un sistema similar, quins errors no hem de cometre.
Gràcies!

Meritxell del Mhic ha dit...

Hola Carme!
Jo també t'anava a fer la mateixa petició que la Marisol: ens faràs cinc cèntims de quines coses vau detectar que heu de canviar?.
Doncs a veure si ets bona i considerada i ens ho expliques ;-P.

Carme Comas ha dit...

Hola noies! Seria llarg explicar aquí la conversa perquè la visita va durar unes 5 hores...però de fet tots els recursos els hi van semblar bé, no van detectar cap error. Van ser més suggerències per millorar-ho, com per exemple, els hi queda més clar tocar 1er la maqueta i després sentir l'audiovisual...
En tot cas, per un café us explico tots els detalls... ;-)

Marisol Barrientos ha dit...

Molt bé...
En la propera sessió de formació, això està fet! :P

Guillem OPC ha dit...

BOna idea! Carme Comas, cinc minuts de glòria per a tots els companys a la propera reunió que fem?

Carme Comas ha dit...

Uy! Guillem quina mania de controlar-ho tot...això és petit comité no cal fer cap minut de glòria, les coses poden ser més naturals davant un café, xerrant, tranquil·lament...no creus??
;-)