12/6/08

Comissariat 2008


La Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya convoca Comissariat 2008, destinada a la producció d'un projecte per una exposició itinerant per mitjà del sistema d’intercanvis de la Xarxa Nacional d’Art Jove.

Per participar cal residir a Catalunya i no tenir més de 35 anys.

El format i el tema són lliures, però es valorarà que tingui a veure amb la difusió de noves pràctiques artístiques.

El termini de presentació és el 30 de juny a les 19 h. i es dotarà amb 6000 euros.

11/6/08

Dansa al jaciment arqueològic de l'Esquerda

Ja gairebé és estiu, i amb l'estiu ja se sap, els dies són més llargs i els vespres més càlids, i augmenten les propostes d'espectacles a l'aire lliure...
Aquest diumenge dia 15 de juny a les 19h, al jaciment arqueològic de l’Esquerda tindrà lloc una mostra de dansa contemporània. Es tracta de l'espectacle Entre, a càrrec dels alumnes de les escoles de dansa de Laia Baulenas i d ‘Olga Roig (Vic-Manresa). L’activitat va ser proposada al Museu per Laia Baulenas.
Així doncs, el museu cedirà un espai per a realitzar una activitat cultural, les escoles de dansa tindran un escenari atractiu per a dur a terme la seva actuació, i el museu la oportunitat d’apropar l'arqueologia a nous públics, que esperem que aprofitin l'avinentesa per fer una volta pel jaciment. I tot amb pressupost 0!