2/6/08

Crònica de l'Oblat Conrad

Sóc l'Oblat Conrad, un aprenent de monjo molt trempat i visc al monestir de Sant Cugat. Des de fa uns mesos m'encarrego de dinamitzar les visites guiades que les monitores fan als grups de menuts que s'acosten al museu. Les visites són ara més divertides ja que, gràcies a la meva maleta (on dormo i visc quan no hi ha nens a la vista) anem explicant com era el monestir quan era habitat pels monjos benedictins: què menjaven, on dormien, què feien durant el dia, com escrivien els seus manuscrits... I per finalitzar, ens asseiem en un racó del claustre i expliquem una llegenda de Sant Cugat amb unes il·lustracions ben maques. Tota una aventura per als petits oblats que ens visiten!

5 comentaris:

Helena Minuesa ha dit...

Fe d'errades:
No es tracta d'una "Cònica", sinó d'una "Crònica"...és que l'Oblat Conrad està aprenent a escriure encara ;)

Guillem OPC ha dit...

Ja m'estranyava... per cert, el format del post t'ha quedat una mica deforme. El podries corregir? vaaaa...

Elena Alcina MUSEU-EL MASNOU ha dit...

Hola Helena,

Has projectat tú la maleta didàctica? A qui contracteu per fer de l'Oblat Conrad?

Helena Minuesa ha dit...

Hola Elena!

L'oblat Conrad és un titella que surt de la maleta didàctica, on té totes les coses que l'acompanyen en el viatge...
Per tant, no hi ha un personatge de "carn i ossos" que l'interpreti sinó que l'educadora mateixa li dóna vida per a fer les explicacions i anar traeint objectes sorpreses de la maleta.

Guillem, m'encantaria poder reformar el post, però un cop "penjat" no sé pas com modificar-lo. M'ajudes?
Gràcies!

Marisol Barrientos ha dit...

Hola Helena!
Només has d'entrar a www.blogger.com amb el teu usuari i contrassenya i anar a l'opció Gestionar escrits, allà podràs modificar el teu missatge i tornar-lo a publicar. En inserir la foto, pots optar per deixar tot el text a la part inferior o publicar-la amb una grandària més petita. Totes aquestes opcions les trobaràs quan selecciones inserir imatge en el teu escrit.