10/7/08

Cerdanyola al 1934


Benvolguts amics i amigues,
Per no perdre el costum d'informar-vos a través d'unes breus línies en el nostre blog, i amb la voluntat de donar-li una continuïtat que no hauria de perdre, us convido a fer un viatge en el temps i assistir a l'itinerari teatralitzat que tindrà lloc el divendres dia 11 de juliol, de les 22h a les 23.30h, pels carrers de Cerdanyola.
La sortida es farà des de la Biblioteca ca n'Altimira (al costat de la RENFE Cerdanyola) i el preu és de 3,30 euros.
Jo hi vaig assistir el passat divendres i va estar molt bé. Sense perdre mai el rigor històric, es fa un recorregut per la història i pels testimonis arquitectònics més significatius que resten a la vila a través de la visió de dos personatges de classes socials diferents: en Maurici Soler, estiuejant de Barcelona; i la Conxita, noia del poble que treballa com a minyona.
Si en teniu l'oportunitat, us recomano que us hi apropeu, ja que passareu una bona estona gaudint de la interpretació dels dos actors que van interactuant amb el públic alhora que ens fan un retrat força real de l'època. Acabareu la nit amb una copa de cava als fantàstics jardins del Museu Ortadó-Maymó (Masia Rosa).
Per a una informació més concreta (on s'inclou un vídeo força interessant), podeu consultar la pàgina web de Cerdanyola.info.