18/11/08

Montcada i la Setmana de la Ciència.


Dins de la llarga llista d’activitats de la 13a Setmana de la Ciència a Catalunya (SC’08), que enguany commemora el 2008 com a l’Any Internacional del Planeta Terra, el Museu Municipal de Montcada s’ha inclòs en la programació amb la conferència "L'explosió del Cambrià: l'origen dels animals" .


La ponència estarà a càrrec del doctor en bioquímica Xavier Fernández i Busquets, qui presentarà els darrers resultats de la recerca que se porta a terme a l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya envers aquest tema tant atractiu com és el desenvolupament de tota la gama de patrons animals coneguts a partir d’organismes unicel·lulars durant el Càmbric, un període de temps molt breu.


D’aquesta manera, L’Associació d’Amics del Museu de Montcada ha promogut la participació del Museu a la Setmana de la Ciència a Catalunya, una intervenció amb la qual desitja involucrar al poble en el camp de l’experiència científica.


Dins de la seva habitual línea didàctica, el Museu adreça aquesta conferència al gran públic, amb la fi de recordar-ne també part de la seva col·lecció paleontològica relacionada amb el territori vallesà.


Aquesta xerrada tindrà lloc al Museu Municipal de Montcada, el dimecres 19 de novembre a les 19h.