17/4/08

Premis Innova 2008

Hola a tothom!

Bé, farem un "memory remains" de l'Expodidàctica, no us espanteu. Quan hi erem a l'Expodiàctica ho vaig dir a tort i a dret que enguany el Bloc del MhiC havia guanyat els premis Innova, però cert és que aquí no havia fet cap esmena, i la veritat és motiu de comunicar-ho a tots aquells que no ho sabeu ja que aquí al museu estem molt i molt contents.


Doncs us explico per aquells que no sapigueu que són els premis Innova: aquest és el tercer any que la fira d'Expodidàctica convoca aquests premis, el que es premia és el servei i el producte més original/novedós. En el nostre cas vam guanyar el primer premi com a servei. Si penseu en quin és el premi, ja us dic que res de diners, però ja sabeu... els diners en aquesta vida no són el més important!.

Els Blocs del MhiC : Fem un museu: Jo també he estat immigrant!, si recordeu taps, i els no taps aquí ho explico, és part del projecte que estic duent a terme al MhiC. Es tracta d'una activitat didàctica que realitza el museu des de l'any 2005 i en la que han participat al llarg d'aquest temps diferents instituts i escoles: IES Manuel Vázquez Montalbán de Sant Adrià de Besòs, Escola Sant Gabriel, Escola Túrbula i actualment elaboren el seu bloc el CEIP Mestre Morera de Ciutat Meridiana. L'objectiu dels blocs és que els alumnes facin una recerca familiar de memòria migratòria a partir de la qual es fomenta la comprensió i el coneixement del fet migratori. El material resultant de la recerca passa a incorporar-se al fons del MhiC.

Si voleu més informació o simplement fer el xafarder aquí us deixo el link amb la web del museu: http://www.mhic.net/ .


Doncs, això és tot, fer una mica de publicitat i compartir amb tots vosaltres les bones noves!.

7 comentaris:

Patricia Álvarez ha dit...

Felicitats Meritxell!!!

Marisol Barrientos ha dit...

Enhorabona!
A veure si tinc temps per fer-hi un cop d'ull...

Carme Comas ha dit...

Moltes felicitats noieta!!! Olé!! M'alegro molt perquè sé l'esforç que has fet i la feina que hi ha darrerra!!! FELICITAAAAAAAAAATTTTTSSSSSS!!!!
;-)

esquerda ha dit...

Hola Meritxell, trobo molt interessant això de treballar amb nens i joves el tema de la immigració partint de la seva pròpia història familiar.Crec que són temes que s'han de tractar en aquestes edats, i no és fàcil aconseguir que els sentin propers.
Felicitats pel premi!

Meritxell del Mhic ha dit...

Moltíssimes gràcies a totes noies! la veritat és que jo penso que és molt interessant perquè com tu ben dius Laura: són temes que s'han de tractar des dels més petits i molts cops és difícil que es sentin propers.
Gràcies un altre vegada a totes!

Ens veiem dimecres!.

Sol ha dit...

T'ho mereixes guapa!. La feina ben feta no té fronteres......

Meritxell del Mhic ha dit...

Moltes gràcies Sol!.