27/3/08

Premi de L´ACCA a L´Aparador del Museu de Mollet









Aquesta tarda, a les 19:30, l´Associació de Crítics de Catalunya lliura els seus premis al MACBA i el Museu Joan Abelló de Mollet rep un per la seva iniciativa de L´Aparador.
Aquest és un espai, que com podeu veure a la foto, no és fàcilment musealitzable però a la vegada és molt atractiu pel contacte directe i quotidià amb els vianants. És una manera diferent d´apropar el Museu al públic i, més concretament, propostes d´art contemporani molt actual. L´Aparador es va obrir amb aquestes propostes al 2001 i són molts els artistes i comissaris que hi han participat en aquests anys. Fins i tot va itinerar una proposta de L´Aparador al CCCB.
Des d´aquí us convidem a que hi passeu per davant i gaudiu de la experiència renovada de l´art vigent. Cada dos mesos es canvia i d´aquesta manera s´obliga a l´espectador a mirar constantment els seus canvis. La setmana que ve concretament el tornem a canviar (s´inaugura dijous vinent) no us el podeu perdre!

3 comentaris:

Lourdes ha dit...

Al veure la imatge, m'he recordat de quan col·laborava amb Antoni Miralda, ja que ell (crec que deu fer un parell d'anys o tres) hi va exposar part del seu treball. Personalment, a mi em va agradar molt l'espai i la idea; aquella exposició, en concret, hi va quedar molt bé, exposava objectes de la seva col·lecció relacionats amb la cultura del menjar.
Enhorabona pel premi!!!

Isabel Lázaro ha dit...

La del Miralda va ser especialment bona, ja que va implicar a la gent de Mollet treballant amb elements que aportaren els habitants dels carrers propers al Museu. Així va acabar d´arrodonir la idea de fer més activa la població amb les accions culturals... Va quedar molt molt bé per les fotos que he vist i sabent com és el Miralda, tot un showman...

Lourdes ha dit...

jejejeje, quan el vaig conèixer em va fer molta gràcia... i tenia projectes interessants, ara no se com ho deu portar.