28/3/08

Formació en TIC gratuïta i de qualitat

Per aquells i aquelles que no ho coneguin, des de Barcelona Activa s'ofereixen seminaris de formació en diversos àmbits de les noves tecnologies (web, marquèting per internet,...) que crec que poden ser interessants per a la nostra tasca. Són gratuïts i d'una durada de 3 hores, habitualment en horari de tarda.
Especialment interessants són aquells relacionats amb el Marqueting i comunicació a Internet, que trobareu en el següent enllaç, i que malgrat que estan dirigits a empreses crec que també podem aplicar a les activitats de difusió que portem a terme perquè poden aportar coneixements a nivell tècnic que moltes vegades ens falten.
Penso que en unes institucions com les nostres, en molts casos amb pocs recursos, aquest tipus de formació gratuïta pot servir per cobrir aquestes mancances. Bàsicament els seminaris poden ser útils per refrescar els coneixements, aprendre tècniques noves, o donar noves aplicacions a les eines informàtiques.
Podeu trobar més informació i com fer els tràmits d'inscripció a: http://www.cibernarium.com.

3 comentaris:

Guillem OPC ha dit...

No he anat mai a cap d'aquests semeinaris però, pel que m'han dit estan molt bé com a introducció. També en fan d'avançats...

Marisol Barrientos ha dit...

Sí, jo conec persones que hi han anat més d'un cop i sembla que les persones que fan la formació habitualment són molt competents.
Hi ha dos nivells de cursos: principiants i avançats. A la pàgina web de Cibernàrium hi ha la programació dels dos nivells amb els cursos que fan. El nivell principiant és per persones que volen iniciar-se en el tema dels ordinadors i són cursos molt senzills. En canvi, crec que per a qui ja tingui un mínim de coneixement, poden ser realment útils els de nivell avançat.

m ha dit...

iep, a mi també me n'han parlat molt bé. Això sí: apunteu-vos-hi al minut O, quan s'obren les inscripcions, que si no... olvídate
es plenen en un santiamén