30/3/08

Un recurs diferent per exposar fotografies (segona part)

Fa uns mesos us vaig parlar d'un mètode per exposar fotografies a partir de diapositives. Ara ja us puc oferir imatges amb els resultats. El muntatge l'hem fet de la següent manera: entre dos panys de paret s'han col·locat uns tensors dels quals pengen uns fils de nylon amb els visors. Les diapositives s'han fixat al visor amb una mica de silicona. Finalment hem marcat cada visor amb un número. Aquest número es correspon al que apareix al dossier que hi ha sobre una peanya amb informació sobre cada fotografia.

4 comentaris:

Marisol Barrientos ha dit...

Hola Patrícia!
Per les fotografies que presentes, crec que a nivell estètic té una certa gràcia, cadascun dels visors de colors.
Suposo que als nens i nenes els devia agradar molt.

Natàlia Vázquez MUSEU VILADECANS ha dit...

Hola Patricia,

Quin recurs tan original i divertit!La sala queda ben acolorida, m'ho apunto!

Guillem OPC ha dit...

Ja explicaras com funciona. Està bé per a visitants individuals, però per a visites en grup pot resultar una mica caòtic, no?

Patricia Álvarez ha dit...

Com que diumenge vaig treballar us puc explicar les reaccions de la gent. Sembla que la idea agrada molt a nens i adults. Problema: si als nens no els controlen els pares, en comptes de mirar, juguen. Resultat: aquest matí hem estat desfent "nusos". Per tant, hem d'acabar de refinar el muntatge. Pel que fa a les visites guiades, en principi no estan previstes. Si finalment es portessin a terme, aquest podria quedar com el típic espai que es deixa pel final de la visita, quan l'explicació del guia ha acabat. De fet, es tracta d'un espai "audiovisual" ja que al costat dels visors hi ha un televisor on es projecta un documental.