29/4/08

El projecte Patrimoni Viu ja és una mica més realitat...


Companys i companyes de projectes!
Estic molt contenta de poder anunciar-vos que el projecte en el qual estic treballant des del Museu de Sant Cugat, el Patrimoni Viu 2008, ja té imatge pròpia.
Fa poc ens la van presentar els dissenyadors, i tot i que encara no s'ha publicat el fulletó on hi apareix tota la informació relacionada, us adjunto, com a "primícia", la imatge que l'ha d'identificar i consolidar fins al juny.
Com veieu, i seguint el propòsit de "fer parlar" les imatges per sí soles, aquest projecte té com a objectiu fer del patrimoni -material i immaterial - quelcom actiu i engrescador per a tothom; vol difondre les activitats identitàries de la ciutat, la seva història, les seves dinàmiques pròpies, de manera que no sigui el museu qui faci propostes en la seva soledat, tancat i en exclusivitat, sinó que treballi i col·labori de fet amb les associacions i entitats que donen vida real al Sant Cugat actual.
Espero que us agradi la imatge...
Jo, com a mínim, estic ben emocionada!
Salut, amics!
Helena
Museu de Sant Cugat

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Què en dieu de l'Ateneu Santboià?
No hauria de ser patrimoni del poble?

Guillem OPC ha dit...

Anònim, a què et refereixes? et pots explicar una mica més?

Natàlia Vázquez MUSEU VILADECANS ha dit...

Ei, quin luxe comptar amb aquest cartell!La il·lustració és molt atractiva, felicitats!

Museu Pagesia-Castellbisbal ha dit...

Moltes felicitats Helena! Tenin ja el cartell (molt maco per cert). El projecte ja és una realitat. Donen ganes que siguin les jornades ja!