16/4/08

PELS MÉS PESATS!!

Mai m'havia imaginat arribar a explicar res de nou en quant a eines informàtiques o similars ja que sempre em dona la sensació de ser l'última en assabentar-me de les "maravelles de la tècnica".

Em refereixo a una web que faig servir per enviar arxius grossos i de franc, es clar!, sinó no tendría gràcia!. Es diu http://www.yousendit.com/ i permet enviar fins a 100 Mb per dia. Només cal registrar-se, introduint mail i contrasenya habitual, i fer l'operació d'ajuntar l'arxiu i pujar-lo des de la mateixa web. La velociat de l'operació depén de la velocitat de la línia i de la grandària de l'arxiu (amb velocitat baixa 70 Mb, per exemple, 20 minuts).
Al destinatari li apareixerà com a remitent la teva mateixa adreça de sempre però especificant-hi que es un missatge processat mitjançant el yousendit.
Molt fàcil! Fins i tot a mi em va sortir a la primera eh?

Un altre descobriment que estic fent i que també sembla més pràctic encara, es el Pando: un software que trobareu a http://www.pando.com/, gratis també si trieu l'opció Pando Free, un cop dins de la pàgina. Cal instal·lar-lo a l'ordinador i és més eficaç que el mètode anterior, sobretot, perquè us permetrà adjuntar arxius fins a 1Gb!
Una altra avantatge és que permet fer paquets d'arxius i no anar enviant-ne un per un com passa amb el yousendit.

Pel que vulgui experimentar-ho, us enviarè pel grup de google un mail amb un arxiu pujat amb el pando: quan obriu el mail ja ùs donarà l'opció de descarregar aquesta aplicació tan útil.

1 comentari:

Guillem casa ha dit...

Molt bé! és un recurs molt útil si no tens accés a ftp, en un temps en què els documents cada cop són més pesats i les bústies de correu segueixen igual de limitades...