14/4/08

Per Sant Jordi regala un punt de llibre de pell


Diumenge 20 d’abril a les 11 h. us proposem una activitat adreçada a famílies.

El Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia vol potenciar les activitats familiars de cap de setmana i comença amb una proposta de cara a la festivitat de Sant Jordi.

Proposem a les famílies amb nens i nenes a partir de 6 anys a venir al Museu a fer un punt de llibre de pell que podran personalitzar amb la tècnica del repussat i després regalar juntament amb el llibre i la rosa el dia de Sant Jordi.

En acabar l’activitat visitarem la Sala de la Pell amb comentaris adreçats als més petits. Coneixerem l’ofici de sabater i baster, observarem les pells que es decoraven en època medieval i els pergamins. Explicarem les diferents característiques de la pell: la sonoritat fent servir instruments musicals, la resistència caminant per un pont de tires de cuir, la suavitat passant per sota unes pells de conill i la impermeabilitat accionant una dutxa d’aigua sobre una pell de vaca i comprovant si ens mullem. A més de conèixer com es vesteixen amb pell diferents tribus africanes, i els esportistes d’avui en dia, sense oblidar-nos d’explicar l’historia de l’elefanta del Museu.

L’activitat té una durada aproximada d’1 hora i mitja, un preu de 1,20 € per persona i hi han places limitades, així que recomanen reserveu amb antelació al telèfon del Museu, 93 804 67 52.

Us hi esperem aquest diumenge, 20 d'abril, a les 11 h. al Museu de la Pell, c/ Joan Mercader, s/n, 08700 Igualada.