11/3/08

Art digital- INTERFERENCES. Pantalles, ordinadors i mòbils

Darrerament hi ha moviment, interferències, al museu d’Història de L’Hospitalet. Dos antics alumnes del màster d’art digital de la UPF estan preparant pel mes que ve una exposició diferent del que s’acostuma a veure al museu. L’art digital entra per la porta gran: una pantalla de 2 metres d’ample amb vida pròpia que reacciona davant les radiacions electromagnètiques dels mòbils (trucades i sms) dels mateixos visitants de l’expo. Les imatges intenten recordar un organisme viu, mutant, que creix i es desenvolupa, i que assumeix en ell les noves modificacions que les radiacions li generen.
El projecte INTERFERENCES ja s’havia dut a terme amb el MAD04 a l'espai O del Caixafòrum, ara farà dos anys, i és obra de Matteo Sisti Sette i Maribel Pozo Ruiz.

De moment només s’estan fent proves, però ja crea expectativa la futura reacció del públic assidu al museu, així com si hi veurem desfilar cares noves.
To be continued

4 comentaris:

Guillem OPC ha dit...

Aquesta gent pot haver fet alguna cosa al Museu del Cinema de Girona? són els mateixos que van fer una mena de mòdul multisensorial per a nens autistes que es va instal·lar a la UPF fa tres o quatre anys?

m ha dit...

Em sembla que no, perquè jo també els hi vaig demanar si eren els que havien dissenyat el mòdul per nens autistes (eren unes fulles que s'enlairaven, oi?) i em van dir que no.
De totes maneres, potser no són ells en concret, però sí algú del col·lectiu. Ja els hi preguntaré.
Jo el mòdul de les fulles el vaig veure al Caixafòrum el 2006.

Isabel Lázaro ha dit...

Si us interessa el tema de l´art digital us paso un blog d´unes jornades que s´han fet a la UB que han estat molt bé, organitzades pel grup de recerca de la Lourdes Cirlot, Art arquitectura i societat digital. Tracten aquests temes de l´art digital en moltes branques diferents de la seva aplicació i us poden ser d´utilitat.
http://artedigital.bligoo.com/
Una salutació

Guillem OPC ha dit...

Gràcies Isabel!