5/4/08

Expodidàctica, una experiència recomanable

Després de tres dies d'Expodidàctica (la Fira dels Recursos Educatius) arribo a la conclusió que és aquesta una bona ocasió per a establir sinèrgies i adquirir nous coneixements, sempre necessaris, sobre les propostes didàctiques que ofereixen els museus d'avui dia.
Certament, després de tres dies de "reclusió" per a molts dels TAPS, podem dir ja que aquesta experiència és un vehicle eficaç i inestimable d'unió de les experiències museístiques dels més petits. Experiències ben interessants que masses vegades queden a l'ombra de les grans propostes dels peixos grossos.
Expodidàctica dóna l'oportunitat de fer-nos visibles i, alhora, crea enllaços entre la gent del sector, els que no deixem de creure en els museus com a eina de transformació social.
En resum: aquests tres dies han posat de manifest el que molts de nosaltres ja sospitàvem: s'estan fent grANS PEtites coses als museus actuals. Però el millor de tot ...és que encara hi ha molt a fer!!

2 comentaris:

Isabel Lázaro ha dit...

Hola a tots.
Com una de les TAPS segrestada per l´Expodidàctica estic molt d´acord amb la meva companya, ha estat una experiència molt positiva per contactar amb altres museus i centres que programen activitats didàctiques. Però caldria fer una mica d´autocrítica a la manca de ressò entre el professorat (hi havia molta més gent de museus que d´escoles) i també la mancança d´activitats pedagògiques i lúdiques per a adults (potser un camp encara per descobrir més enllà de les visites guiades) A veure si la propera vegada ho acabem de polir una mica més...

Meritxell del Mhic ha dit...

Hola noies!

Sí, realment estic ben d'acord en que és una experiència molt recomanable i fructuosa!.

Fins aviat!.