29/4/08

Exposició "I tu qui ets a Internet?"

Al Centre Cultural "Sa Nostra" de Palma tenen, fins al 24 de maig, l'exposició Identitat Digital . Tracta sobre la manera com ens mostrem les persones a la Xarxa i les formes de relació que hi duem a terme. Després anirà a Menorca i , a principis de 2009, a Eivissa. Té molt bona pinta... si algú passa per allà -la nostra illenca oficial, per exemple- perquè no fa unes fotos?.

A part d'un web, que està força bé, han creat una mena de personatge, en josomid (el de la foto), que té un bloc on explica, en primera persona, com va l'exposició.

Per altra banda, sembla que l'exposició és itinerant, i com a molt deu fer 100 m2. Cap museu local s'anima a portar-la?

4 comentaris:

Lourdes ha dit...

Saps quan anirà a Menorca exactament? Jo fins dia 11 de juliol no hi aniré, en principi, espero ser-hi a temps i enviar-vos algunes fotos i la meva opinió. Sinó sempre tindré una bona excusa per deixar-me caure per allà :)

m ha dit...

Ostres! té molt bona pinta! Jo ja he passat la nota a la direcció, a veure si ens interessa.
Per altra banda, em sembla que és una oportunitat única per fer la darrera formació, però a ses illes...Entre identitats virtuals i platges paradisíaques...! mmmh!!jejej

Guillem OPC ha dit...

A Menorca hi va a partir de setembre, pel que haurem d'esperar més per rebre les fotos. I pel que fa a la proposta de la Maria...

Lourdes ha dit...

M'ho apunto a la agenda, encara que el setembre no se per on seré jejeje. Encara que si voleu venir tots a veure l'expo, jo us puc ajudar a organitzar-ho ;)