1/4/08

Ja tenim la nova maleta didàctica al Museu Joan Abelló




Al Museu Joan Abelló ja tenim una nova eina educativa al servei de les escoles. Per completar la maleta L´Armari de La Casa del pintor, adreçada als més petits, ara oferim una nova maleta, La maleta de viatges, als alumnes d´Educació Primària (cicle inicial).


Aquesta nova maleta està formada per sis maletes i un bagul que es presenten en dos carros. Cada maleta s´ocupa d´un àmbit de la Casa de Joan Abelló. L´activitat que es proposa amb aquesta eina preten emprar l´art, el joc i el viatge per propmoure la reflexió i estimular la capacitat de pensar. Cada maleta porta un poema visual, un joc tradicional, adaptat als continguts de la casa i una llibreta optativa, on es permet anar omplint de més continguts per tal que la maleta sigui una eina viva que evolucioni amb les experiències de les escoles.


Tindrem les dues maletes a l´stand de l´Expodidàctica per tal que les pugui veure i descobrir tothom i el divendres 4 a les 12:30 farem un taller demostració que esperem us pugui interessar a tots.

(les fotos adjuntes són de L´Armari de la Casa del pintor per tal de no espatllar la sorpresa de qui vulgui veure la nova en viu...)

4 comentaris:

Patricia Álvarez ha dit...

Hola Isabel!
La veritat és que pinta molt bé. Una pregunta: a la foto, sobre la maleta, hi ha una mena de pantalla que sembla un ordinador portàtil. Què és?

Guillem OPC ha dit...

Qui us ho ha produit, això?

Helena Minuesa ha dit...

Hola Isabel!

Jo tamb´estic interessada en saber qui produeix maletes d'aquest tipus...estic plantejant-me proposar-ho per a un taller didàctic al Museu sobre picapedrers i escultors de l'edat mitjana i necessitaria tenir una idea de a qui em puc dirigir. Guillem, el Museu Martítim segur que em podrà ajudar amb això també oi?

Gràcies!

Molt maca la maleta

Helena

Isabel Lázaro ha dit...

Hola a tots, sento contestar tant tard, però ja sabeu com ha estat l´Expodidàctica... Bueno, anem per parts; la pantalla que veieu a la foto és un reproductor de DVD, amb tota una actuació del ratolí (protagonista de la maleta) junt amb el Joan Abelló, qui mostra la Casa del Pintor. A la nova maleta hi haurà una pantalla de tele i un DVD per tal que es vegi millor.
En quant a la producció ens ho fa Experimentem amb l´Art, una empresa molt molt recomanable que treballa amb un grup d´artistes interdisciplinaris dedicats a la didàctica.
Quan presentem la nova us ho faré saber i penjaré les fotos per si la voleu veure.