27/5/08

Jornades imatge i recerca


Benvolguts/des blocaires!
A través de l'Associació de Museòlegs de Catalunya m'he assabentat que es realitzen de nou les Jornades Imatge i Recerca a Girona, ja en són les desenes!
Estan organitzades per l'Associació d'Arxivers de Catalunya, l'Ajuntament de Girona i el Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI), amb el suport i col·laboració d'altres entitats que em seria molt llarg d'enumerar.
Les jornades, com és habitual, s'orienten a la realització de tallers pràctics sobre conservació fotogràfica. A més, pretenen donar a conèixer les últimes experiències relacionades amb fotografia digital, incloent-se presentacions relacionades amb les llicències Creative Commons o la visió de Google Earth com a mitjà de difondre els fons fotogràfics, i s'inclou una taula rodona amb diversos experts sobre el tema fotogràfic que poden ajudar a donar una visió multidisciplinar i pràctica.
Està obert el termini fins al 31 de juliol per poder fer-hi aportacions o presentacions i donar a conèixer recerques i/o experiències relacionades amb la fotografia.
Crec que pot ser interessant per a aquelles persones que hagin de treballar amb fons fotogràfics, especialment si tenim en compte que el CRDI ha estat pioner a nivell estatal en el tema de conservació, gestió i difusió de fons fotogràfics.
Les jornades se celebraran de l'11 al 14 de novembre a Girona. Si en voleu més informació, cliqueu aquí.