30/5/08

A la One, a la Two... A la ONE, TWO, THREE!!!

Des del Museu de Sant Boi, en la voluntat d’apropar patrimoni cultural al públic més jove de la població, juntament amb el Departament de Joventut, encetem una nova exposició dedicada a la història més recent de la música. Ens adrecem a aquest sector per segona vegada, seguint la línia de l’exitosa exposició de 2005 Modificacions. Art i identitat en el cos humà, sobre tatuatges, piercings, etc. que molts de vosaltres segurament hàgiu vist perquè ha itinerat dins la xarxa de museus locals de la Diputació de Barcelona.
One, two, three... fa un repàs dels estils musicals que més han marcat els últims anys: des del xarleston fins el més actual, mostrant a la vegada el panorama musical local (grups, artistes, locals, etc.)
S’han preparat uns MP3 per a que els visitants puguin sentir si volen la música dels plafons que tenen davant, o repetir la cançó tantes vegades com vulguin: seleccionar jazz, hip-hop, etc.
Però aquesta exposició a més estarà farcida, com no podia ser tractant-se d’una expo de música i sobretot adreçada als més joves, d’activitats complementàries: Concerts (de jazz, rock, fusió, sessions de DJ a la nit), Sessions de master-class i projeccions de pel·lícules.
Inaugurem aquest diumenge amb un cocktail i un concert del grup Tea for Two, als Jardins de Can Torrents, acte al qual esteu tots convidats!!

DIA : diumenge 1 de juny
HORA : 12h.
LLOC: Museu de Sant Boi – Can Torrents
C/ Hospital, 9 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
www.museusantboi.cat





2 comentaris:

m ha dit...

Hola Herminia
què xulo!just ara m'estava mirant el dossier d'aquesta expo, voldria saber quina mena de recerca s'ha de fer sobre els grups de música locals, és adir, que quan aquesta expo itineri, com s'adaptarà a cada municipi?
gràcies!

Herminia Mesas ha dit...

Hola Maria,
doncs la recerca ha estat un treball d'investigació de manera transversal amb Joventut, a veure, suposo que dependrà com cada municipi hagi tractat i s'hagi involucrat amb el tema de la música, llavors en aquest cas a part del treball a partir del fons de l'arxiu històric de fotos i notícies relacionades amb la música, Joventut ha aportat tota la informació que ha anat acumulant a partir de festivals, cicles de concerts, les sales municipals de lloguer per a assajos de grups, escola de música d'adults,contactes personals,etc.
Pel que fa a l'itinerància l'adaptació no és costosa,els plafons dedicats a l'apartat local són de dimensions petites situats en un lateral de cada plafò.
Espero haver-te ajudat
Una abraçada!