7/4/08

La rumba sona al Museu de Granollers




Aquest dissabte passat, dia 5 d’abril, Xavier Ciurans de Gertrudis va venir a fer un taller de rumba al Museu de Granollers, amb motiu de l’exposició "Les mil i una rumbes."; ho va fer acompanyat de dos nois del barri del Congost, el Pepito i el Tato. Xavier Ciurans va aportar els coneixement més tècnics i històrics de la rumba, i el Pepito i el Tato van aportar tot el coneixement de la rumba gitana de carrer que fa que aquest estil musical no mori mai. Va ser una experiència enriquidora per a tots i vàrem obrir les portes a seguir col·laborant junts de cara a un futur. El proper dissabte, dia 19 d’abril, tornarem a repetir l’experiència, esteu tots convidats!
Sota aquestes línies, us adjunto un parell de links per si voleu veure part del treball de Xavier Ciurans amb Gertrudis.

2 comentaris:

Isabel Lázaro ha dit...

Molt interessant Lourdes. D´aquesta manera heu pogut implicar a gent que normalment no s´acosta a les propostes del Museu, oi? Nosaltres des de Mollet hem fet coses semblants lligades a la música i el teatre. Només resta veure si es fidelitza com a públic mitjançant altres propostes que els hi acabin d´agradar... això és qüestió de temps...

Lourdes ha dit...

Efectivament, el Pepito i el Tato no coneixien el museu i d'aquesta manera ens han vingut a conèixer i ho han fet de manera activa. El proper dia han de venir familiars seus a veure com toquen. Com dius, és un bon pas per començar... esperem poder-ho continuar!