15/5/08

Dia Internacional dels Museus

Hola TAPS,

A Arenys de Mar celebrem el Dia Internacional dels Museus amb Jornades de portes obertes i un conjunt d’activitats programades al llarg del cap de setmana en les que volem que tothom pugui conèixer una mica millor la nostra història i la nostra riquesa.
El 16 es presenta Coincidències Insòlites, una activitat on es compara la ceràmica modernista procedent de la fàbrica Pujol i Bausis d’Esplugues de Llobregat amb les puntes modernistes de la Casa Castells. La conservadora del museu Can Tinturè, Marta Saliné, farà una conferència a la sala Noble del C.C.Calisay a les 19.00 h, sota el títol, La fàbrica de productes ceràmiques Pujol i Bausis i l’embelliment de l’arquitectura modernista.
El 17 de maig a les 19.00 h es durà a terme a la biblioteca pare Fidel Fita la presentació del quadern d’estudis arenyencs, que enguany està dedicat a les Puntes. I finalment, el diumenge 18, el Museu ha programat visites guiades al Museu Mollfulleda de Mineralogia, al Marès de la Punta, així com també a les exposicions temporals de Valldemaria, una vil·la romana a Arenys de Mar, i Submergides a la feina, el treball femení en negre dins el món del tèxtil. Les visites comentades es faran en dos torns, un a les 11.00 h i l’altre a les 12.00 h.

En fí...salut per tothom i bon Dia Internacional dels Museus