5/3/08

Pirates. Els lladres del mar

El Museu de Gavà inaugura, el proper dijous 6 de març a les 19.30 h, l’exposició “Pirates. Els lladres del mar”. Aquesta exposició romandrà oberta del dijous 6 de març fins al diumenge 4 de maig al Museu de Gavà.

Durant l’acte d’inauguració, la senyora Sandra Y. Rodríguez, Dra. en Arqueologia, i comissària de l’exposició, en realitzarà la visita comentada.

Un altre dels objectius i motius que el Museu de Gavà aculli l’exposició “Pirates. Els lladres del mar” és per que introdueix al visitant, a través de les activitats, en el coneixement de l’existència del fenomen de la pirateria a les costes de Gavà-Garraf.
En aquest punt, la meva feina com a Tap ha estat buscar aquesta història que amagàven les costes del Garraf sobre la pirateria, i realitzar activitats que completèssin l'exposició.
Us passo la relació de les diferents activitats per a que us animeu a fer-nos una visita!

La ruta dels pirates
Acompanyats d'un pirata, resseguirem per mar els rastres dels atacs pirates a la costa del Garraf que assetjaren la nostra ciutat. Participarem en totes les maniobres a bord de l'embarcació de vela llatina "Rafael", de 1915. Sortida des de Port Ginesta.
Transport fins al port amb vehicle propi.

Calendari: dissabte12 i diumenge 13 d’abril, a les 10.30 i a les 12.30 h
Preu: 5,35 € per persona. Activitat per a majors de 14 anys.Places limitades. Cal fer-ne reserva prèvia al telèfon 93 263 96

Visita teatralitzada “Pirates. Els lladres del mar”
Activitat familiar.
Uneix-te al grup! Acompanyat del pitjor dels pirates, podràs gaudir amb els teus amics o familiars d’una visita teatralitzada a l’exposició.
Apta per a tots els públics.

Calendari: diumenges 16 de març i 6 d’abril, a les 11.30 h
Lloc: Museu de Gavà
Preu: Activitat gratuïta. Places limitades.
Cal fer-ne reserva prèvia al telèfon 93 263 96 10

La pirateria al s.XXI
La pirateria és un fenomen que encara es manté avui en dia dins les nostres fronteres, tot i que ha derivat en espoliació d’obres d’art i tresors. Per abordar aquest tema us proposem una doble activitat:

19.30 h. Visionat del documental “El Museu enfonsat” emès i produït pel programa 30 Minuts de TV3.

20 h. Xerrada a càrrec de Tomàs Rabadan, cap de la Unitat Central de Robatoris i Patrimoni Històric dels Mossos d’Esquadra, per conèixer més de prop a què s’enfronten actualment els cossos policials del nostre país a l’hora de salvaguardar el patrimoni ocult.

Calendari: dijous 10 d’abril, a les 19.30 h
Lloc: Museu de Gavà
Preu: Activitat gratuïta. Places limitades.
Cal fer-ne reserva prèvia al telèfon 93 263 96 10

Us hi esperem!!!