15/5/08

Art afí. La finestra indiscreta



Per fi és una realitat. Després d'estar tota la setmana preparant i muntant l'exposició, demà al Museu de la Pagesia tindrà lloc la inauguració de la primera exposició del cicle "ART afí. La finestra indiscreta" a càrrec de l'artista local Núria Garcia. El cicle té com a objectiu presentar petites exposicions de diversos artistes locals, tant amb una trajectòria consolidada com d'artistes emergents.


L'espai a expositar són els llocs buits que tenim al Museu com les parets, aprofitar les sales d'audiovisuals i la finestra del Museu que dona al carrer on hi haurà l'obra principal de l'artista. Una bona manera d'aprofitar tots els espais del Museu i fer exposicions a falta de Sala d'Exposicions al poble.


La inauguració tindrà lloc demà divendres 16 de maig a les 20h. Us hi esperem!

2 comentaris:

Guillem OPC ha dit...

M'agrada la idea aquesta de treure el museu i les seves activitats al fora de l'edifici, tot exposant peces a la finestra que dona al carrer Major. Ja ens explicaràs quin impacte ha tingut la iniciativa sobre els passavolants...

Museu Pagesia-Castellbisbal ha dit...

Hola Guillem. De moment a la artista li ha agradat molt com queda l'exposició inserida en l'esposició permanent del Museu. Avui amb la inauguració esperem que tingui eñ mateix efecte i tant de bo, també sobre la resta del poble. Ja et contaré.